Felden Jel Nedir Ne İşe Yarar, Felden Jel 2020 Fiyatı Ne Kadar?

Son zamanlarda insanlar arasında kullanımı oldukça yoğunlaşan cilt kremlerinden bir tanesi olan Felden Jel, diğer kremlerde olduğu gibi kesinlikle uzman bir doktor tavsiyesinde kullanılması gereken ilaçlardan bir tanesidir. Felden Jel kremi genel olarak eklem ve kaslarda beliren şişliği tedavi etmek amacı ile kullanılır. Bu yazımız da sizler için Felden Jel nasıl kullanılır, Felden Jel 2020 fiyatı gibi merak edilen sorulara cevap veriyoruz.

Etken maddesi piroksikam olan Felden Jel, kireçlenme, şişlik, kas ve diz ağrıları gibi sorunlara karşı müthiş etkili bir üründür. İnsanlar arasında yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanan Felden jel  kremin açık renkli bir görünümü vardır. Özellikle hap kullanmak istemeyenler için güzel bir medikal alternatiftir. Bu krem özellikle kas ve eklem ağrılarını geçirmekte son derece etkili olduğu bilinmektedir. Ayrıca yine ciltte sürüldüğü bölgede şişkinliği azaltmaya ve ağrıları geçirmeye yardımcı olmaktadır. 50 gramlık formlarda alabileceğiniz cilt ilacı olan Felden jel, sorunlu olan bölgeye sürüldükten sonra hızlı bir şekilde fayda sağlamaktadır. Topikal kullanımdan dolayı da yan etki riski son derece azdır.

Felden Jel Krem


Felden Jel Krem Nasıl Kullanılır?

Kremi parmağınız ile çok az bir biçimde alarak cilt üzerinde hiç kalmayana dek hafif hafif masajlar yaparak iyice sürün. En az 3 saat kadar deride kalması gerekir. Sürme işleminin ardından bu bölgenin üstüne bir şey örtmeyiniz. Günde 3 ya da 4 defa bu şekilde 6 saat aralıklarla kullanılmalıdır.30 gün fazla kullanılmamalıdır.

Felden Jel 2020 Fiyatı Ne Kadar?

Felden jel fiyat 17.13 TL’den satılmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir